Advies op maat

Maatwerk

TBS is ijzersterk in maatwerk. Dat moet ook wel. Want als het om waterbeheersing gaat, is geen situatie hetzelfde. Welk materiaal is het beste? Welke toepassing werkt perfect? Welke maatvoering is de juiste? We zetten graag onze expertise, ervaring en creativiteit in. In overleg met u ontwerpen we de ideale oplossing. 

Het perfecte product voor uw situatie

Voor elke waterbeheerssituatie is maar één oplossing de allerbeste. Behalve expertise en ervaring heeft TBS ook de creativiteit in huis om voor u de enige echte perfecte oplossing te bedenken. Dat doen wij samen met u. Onze research & developmentmedewerkers onderzoeken welke toepassing voor u het beste werkt. Niet alleen nu, niet alleen de komende jaren, maar tientallen jaren lang. TBS levert oplossingen waar u op kunt vertrouwen.

Zo veel vragen, zo veel producten.

Nieuwsgierig naar onze maatwerkoplossingen? Een paar voorbeelden:

 

  • Schuifafsluiters van 150 millimeter tot meer dan 2,25 meter. Van HDPE, gietijzer of roestvast staal. Rond, vierkant of in een afwijkende vorm.
  • Terugslagkleppen van elk mogelijk formaat, in een afwijkende vorm. Van HDPE, dus alles is mogelijk.
  • Stuw- en vlotterputten, klepstuwen, vlotterkleppen en andere kunststofspecials. Voor elke mogelijke situatie, in elke mogelijk combinatie.
  • Putten die ook voor andere toepassingen te gebruiken zijn. Zo maken wij voor de luchthaven Schiphol putten die de elektronica voor de baanverlichting bevatten.
  • Kolken in een vrijwel onbeperkte hoeveelheid uitvoeringsmogelijkheden. Veilig, bedrijfszeker, met een optimale waterafvoer.
  • Goten voor elke verkeersklasse, in elke situatie. Op stelframe of met een betonnen goot, met rijroosters voor onder bruggen en viaducten of in winkelpromenades, of met speciaal ES-vergrendelsysteem om snel onderhoud te kunnen doen.