Profiel TBS Soest

TBS levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten, zoals straat- en trottoirkolken, goten, putafdekkingen en waterbeheersingproducten, zoals schuifafsluiters, terugslagkleppen en waterniveauregulerende producten.

Perfecte kwaliteit

Onze producten komen tot stand na een nauwgezet productieproces. Wij besteden veel aandacht aan voorbereidend onderzoek, aan productontwikkeling, kwaliteitsbewaking en distributie. U kunt daarom volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten én op onze voortreffelijke service – zowel voor als na de levering.

Technische servicedienst

TBS heeft een uniek landelijk én globaal opererende servicedienst. Deze servicedienst adviseert, verleent service en lost klachten adequaat op. Hiernaast kan zij ook ingezet worden voor opname- en montagewerkzaamheden. Voor dringende vragen: tbd@tbs.nl

Uitgekiende materialen

TBS maakt producten van verschillende materialen: beton in combinatie met gietijzer, alleen gietijzer, kunststof (High Density Poly Ethyleen (HDPE)) en roestvast staal (RVS). Zo kunt u altijd rekenen op de meest uitgekiende materialencombinatie voor elk product. Met de beste eigenschappen, prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

  • Gietijzer
    is sterk en degelijk. Het is geschikt voor producten die zwaar belast worden. Daar het maken van gietijzermodellen kostbaar is, is dit materiaal met name geschikt bij grote productieaantallen.
  • Roestvast staal
    heeft de degelijkheid van gietijzer, maar is lichter en gemakkelijk te monteren.
  • HDPE
    is licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken. We gebruiken het bij producten die regelmatig wijzigen van uitvoering. HDPE is goed bestand tegen agressieve stoffen, hierdoor passen we het ook veel toe bij waterpeilbeheersingproducten.

We passen vaak een combinatie toe van HDPE en RVS: sterk, licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken.