Superieur in maatwerk

Het merk TBS is al meer dan 85 jaar het toonaangevende merk in de markt van afwateringsproducten die zich onderscheiden op basis van unieke product eigenschappen.

Naast ons uitgebreid gamma standaard producten beiden wij ook maatwerk aan. U kan ons hierover steeds vrijblijvend contacteren.

TBS Maatwerk

Advies op maat

TBS is ijzersterk in maatwerk. Dat moet ook wel, want geen situatie is hetzelfde. Welk materiaal is het beste? Welke toepassing werkt perfect? Welke maatvoering is de juiste? We zetten graag onze expertise, ervaring en creativiteit in. In overleg met u ontwerpen we de ideale oplossing.

Het perfecte product voor uw situatie

Voor elke situatie is maar één oplossing de allerbeste. Behalve expertise en ervaring heeft TBS ook de creativiteit in huis om voor u de enige echte perfecte oplossing te bedenken. Dat doen wij samen met u. Onze engineers onderzoeken welke toepassing voor u het beste werkt. Niet alleen nu, niet alleen de komende jaren, maar tientallen jaren lang. TBS levert oplossingen waar u op kunt vertrouwen.

  • Putten die ook voor andere toepassingen te gebruiken zijn. Zo maken wij voor de luchthaven Schiphol putten die de elektronica voor de baanverlichting bevatten.
  • Kolken in enorm veel uitvoeringsmogelijkheden. Veilig, bedrijfszeker, met een optimale waterafvoer.
  • Goten voor elke verkeersklasse, in elke situatie. Op stelframe of met een betonnen goot, met rijroosters voor onder bruggen en viaducten of in winkelpromenades, of met speciaal ES-vergrendelsysteem om snel onderhoud te kunnen doen.
  • Putafdekkingen met speciale opdrukken of gemeente logo’s

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? We adviseren u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u een vraag?