Update april 2023

ECO-V RM serie krijgt steeds meer vorm!

Tijdens de recente Infratech 2023 en InfraRelatiedagen Hardenberg, presenteerden we onze nieuwe boorafdekking ECO-V RM. Deze afdekking wordt nu als serie verder ontwikkeld.

We introduceren nu ook de vierkante variant ECO-V VM en in de komende maanden komt er zelfs een nivellerende variant. Aanpassingen, zoals opschriften in de rand en binnenkort op het deksel zijn mogelijk. Denk aan: regenwater, vuilwater, infiltratie en eventuele Logo’s.

De putafdekking onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van het gietijzer en de strakke contourvormgeving. Het is voorzien van een PUR-rubber oplegging met hoge slijtvastheid en standaard uitgerust met een veerarmvergrendeling die het deksel stevig op zijn plaats houdt, maar eenvoudig te openen is.

Last but not least: De ECO-V heeft een gewichtsreductie van 35% ten opzichte van traditionele deksels en voldoet nog steeds aan de D400-norm volgens EN 124-2. Dit betekent dat het Arbo vriendelijk is en een lage MKI-waarde heeft.
ECO-V, the smart cover solution!

MKI-waardes

MKI-waardes

Wij krijgen steeds meer vragen over MKI-waardes. Bijvoorbeeld over de eisen die men kan stellen aan de MKI-berekening, zodat men met de juiste cijfers een correcte beslissing kan nemen en producten op een gelijkwaardige manier kan vergelijken.

Om jullie vragen te beantwoorden hebben we de MKI-flyer gemaakt over onze producten en de MKI-waarde afgezet tegen refererende producten in de markt. Deze Flyer is te downloaden via onderstaande button.

Daarnaast blijven wij bezig met acties ondernemen om deze waardes nog verder omlaag te krijgen, maar wel met behoud van de hoge productkwaliteit. Ook zijn wij bezig met het maken van een MKI-whitepaper. Hierover binnenkort meer.

MKI en CO2 uitstoot houden ons bezig: Let’s get to work!

Op de beurs

Infratech 2023

Tijdens de INFRATECH beurs, stelden we maar liefst 5 nieuwe producten voor: de Cycloon filterput kolk, de Q-line PRO rammelvrije kolk met PUR oplegging, Cool City Drain, de diervriendelijke straatkolk en de stormwaterkolk. Direct na de beurs lanceerden wij een mailing en we werden overstelpt met mensen die interesse hadden in het beroemde kopje koffie.

Tijdens de Infra relatie dagen waren er zo veel geregistreerde bezoekers dat dit voor ons de beste editie in jaren was, bedankt allemaal!

Ook op de Aqua Nederland beurs, eind maart, presenteerden wij ons op The Next Level als innoverende onderneming. Op 19 en 20 april nemen we deel aan de klimaat Expo in Houten en zullen ook daar weer enkele innovatieve producten tonen. Wij nodigen dan ook graag iedereen uit om ons in Houten te bezoeken, hopelijk tot dan.

Inge van Kessel

Inge van Kessel al 25 jaar in dienst!

Inge van Kessel is per 1 maart 2023 al 25 jaar in dienst en is al net zolang verkoop medewerkster op de verkoop binnendienst. Inge was de eerste vrouwelijke binnendienst medewerkster in onze organisatie en heeft met name in het begin haar “mannetje moeten staan”.

Inmiddels heeft Inge maar liefst 4 vrouwelijke collega’s op de afdeling en daarmee zitten we ongeveer op 45% vrouwen op de afdeling. Inge heeft zich door de tijd, naast haar verkoop werkzaamheden, gespecialiseerd in prijslijsten en contracten en is tevens onze Key-User voor sales van ons ERP systeem. Wij hopen op nog vele dienstjaren en succesvolle contacten met onze klanten.