Update december 2022

TBS-SVA staat op de INFRATECH 2023 beurs van 17 t/m 20 januari!

TBS-SVA zal aan de INFRATECH 2023 beurs deelnemen met een volle bezetting. Hier staat onze buitendienst van alle Nederlandse rayons. Ze zullen tal van noviteiten presenteren op de beurs zoals de Q-Line PRO kolken, PUR rammelvrije oplegging en Stormwaterkolken.

Verder zal u hier de ARBO vriendelijke lichtgewicht putdeksel D400 en de Cycloon putkolk vinden. De Cycloon putkolk is een filterputkolk voor lozing op infiltratie systemen. TBS-SVA zal de nieuwe standaard zetten voor rammelvrije oplossingen met de VEPROMAX en PRO rubber systemen.

Infratech 2023

Een terugblik op dit jaar en de vooruitzichten voor 2023

Terugblik op 2022

Het einde van het jaar komt snel in zicht. Voor TBS-SVA was 2022 een jaar met vele mooie realisaties in het binnen- en buitenland. We hebben kilometers lengte goten geleverd op de luchthaven van Deurne/Antwerpen in Belgiƫ. Verder hebben wij verholen goten naar het Verenigd Koninkrijk geleverd, voor toepassing op een gigantisch distributiecentrum.

Dit jaar realiseerden wij enkele unieke projecten in Nederland met producten zoals TRAFO-putten, designgoten, kolken en putafdekkingen maar ook luiken en vele andere mooie infra producten.

Onze R&D draait op volle toeren en dit zal in 2023 zeker zichtbaar zijn in de markt. Hierdoor kijken wij uit naar het nieuwe jaar en rest ons niets anders dan al onze relaties een gezond en succesvol nieuwjaar te wensen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Het succes van de CROSS GRIP

Cross Grip, een doorslaggevend success

De afdekkingen TBS Type 3223 met het CROSS GRIP profiel zijn een doorslaggevend succes! Inmiddels is het CROSS GRIP profiel al goed voor ongeveer 20% van alle afdekkingen in ons assortiment.

Verder is de vernieuwde en verbeterde VEPROMAX rubber in de TBS afdekking natuurlijk nog steeds de allerhoogste standaard.

Ook binnen het merk SVA lanceerden wij het CROSS GRIP profiel, hier voegen wij in 2023 een vernieuwd en verbeterde rubber oplegging aan toe, die uniek is in de Nederlandse markt en waardoor SVA wederom toonaangevend is in innovatie. De kruisbestuiving draait op volle toeren.

Roosterbelasting

De tip van TBS-SVA

De roosterbelasting van een draingoot heeft niets te maken met de totale belasting/sterkte van een draingoot, zeker niet bij een type M goot.

Een vaak geconstateerde fout is dat men een klasse F draingoot wil toepassen op een industrieterrein met als reden dat ze de vorige keer allemaal stuk gingen. Dit heeft echter niets te maken met het feit dat de roosters niet sterk genoeg zijn, maar met het feit dat er niet is ingebouwd volgens plaatsingsvoorschrift, lees volledig rondom inpakken met beton op een goede fundering.

Wil je deze extra kosten voorkomen, kies dan voor de zelfdragende constructief gewapende rooster- of verholen goten, type I uit ons SOLID of FORTE assortiment.