Projecten

TBS heeft een wereldnaam als het gaat om waterbeheersingsproducten in de weg- en waterbouw. Jaarlijks leveren we een breed scala aan producten af. Daarbij zijn projecten die een zeer gespecialiseerde oplossing vereisen. Bijvoorbeeld de transformatorputten voor Schiphol, waarin de apparatuur voor de baanverlichting geplaatst is. Of de putafdekkingen met unieke afbeeldingen voor diverse gemeentes, zoals meest recentelijk Nijmegen, Putten, Nijkerk, Heerhugowaard, Den Haag, Emmen en Groningen.  

Maar we draaien ook onze hand niet om voor projecten waarbij het gaat om de waterbeheersing van een wereldstad. Bijvoorbeeld de terugslagkleppen die we in het verleden ontwikkeld hebben voor Hong Kong. Of de 32 overstortschuiven in Buenos Aires.

Op internationaal gebied is TBS Soest inmiddels zeer ervaren. Al vanaf de jaren vijftig heeft TBS een afzetgebied van kolken in Nederland en België. Maar sinds we ook met HDPE zijn gaan werken, gaan onze producten de hele wereld over. We doen zaken in heel Europa, het Midden en Verre Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

Deze internationale markt is sterk aan het groeien en nieuwe markten ontwikkelen zich in een rap tempo. We hebben internationaal een goede reputatie opgebouwd. Logisch, want wij maken producten van wereldklasse. We weigeren inbreuk te doen op de kwaliteit van een product. Wij doen wat we beloven. En ten slotte: onze service stopt niet bij de aflevering van het product. 

Projectenoverzicht